Perheenjäsenellä oli synttärit ja pääsin leipomaan kakkua :) Hyvää tuli, mehevä pohja ja täytteet hyviä. Ulkonäössä ois kyl parantelemisen varaa... noh, ehkä mä joskus vielä opin :---)

Pohja

4 munaa

1½ dl sokeria

1½ dl vehnäjauhoja

3 rkl kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta

Kostutus

mehua (ite käytin o'lightin appelsiini-mangoa)

Täyte

1-2 banaania

säilykepersikoita

2 dl kermavaahtoa

sokeria ja vaniliinisokeria

Kuorrutus

1 prk Flora vispiä

sokeria ja vaniliinisokeria

Pinnalle

Pirkka minttusuklaarakeita

strösseleitä

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhoihin kaakaojauhot ja leivinjauhe. Yhdistä seos munavaahtoon. Kaada taikina voideltuun, jauhotettuun tasapohjaiseen vuokaan. Paista kakkua 175 asteisessa uunissa n. 50 minuuttia. Kumoa kakkupohja ja anna sen jäähtyä.

Lekkaa jäähtynyt kakkupohja kolmeen osaan. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta se sokereilla. Kostuta pohjimmainen levy mehulla ja levitä siihen puolet kermavaahdosta sekä muussatut banaanit. Nosta keskimmäinen levy banaanien päälle ja kostuta sekin mehulla. Laita tähän väliin loput kermavaahdosta sekä persikanpalaset. Nosta viimeinen kerros paikalleen ja kostuta myös se.

Vatkaa Flora vispi vaahdoksi ja mausta sokereilla. Levitä osa siitä kakun päälle ja koristele reunat pursoittamalla vaahtoa niihin. Pinnalle minttusuklaarakeita ja strösseleitä.