Tähän herkkuun löysin ohjeen Kirsin Keittiöstä. Suuret kiitokset sinnepäin :) Lisäsin ohjeeseen vaan kukkakaalia, joten ohje tulee sellaisena kuin itse tein sen. Hyvää oli, tosin suolaa oisin voinut enemmän laittaa.

Pohja

3 dl maitoa

1,5 dl vehnäjauhoja

hieman suolaa

~ 150g rasvatonta raejuustoa

2 munaa

0,25 dl öljyä

Pinnalle

~ 250g pakaste kasvissuikaleita

3/4 paprikaa paloiteltuna

sipuli paloiteltuna

kukkakaalin nuppuja pienemmiksi hienonnettuna

Vatkaa jauhot maitoon, lisää suola ja anna turvota puolisen tuntia. Kuullota tällä välin kasviksia hetki öljyssä paistinpannussa ja mausta halutessasi yrteillä. Lisää loput aineet pohjaan ja kaada taikina voideltuun vuokaan. Paista pohjaa 200 asteisen uunin keskitasossa n. 5-10 minuuttia. Kaada kasvikset pohjan päälle ja paista pannukakkua vielä 20-25 minuuttia.