Isovanhemmat tulivat juhlistamaan kesäloman alkamista meille, niinpä tein tälläistä suolaista syötävää. Alkuperäisen ohjeen löysin Leivontablogi Murupullasta, kiitoksia sinne! :-) Anteeks nää mun koristelut, kyllä mä vielä opin. Tää oli vähän tyyliin 'heitetään koristeet päälle'. :D

 

16 palaa paahtoleipää

Täyte

400 g hunajamarinoituja broilerisuikaleita

100 g ruohosipulituorejuustoa

100 g kermaviiliä

100 g raejuustoa

vajaa 1 rkl sitruunamehutiivistettä

mustapippuria

Paista broilerisuikaleet kypsiksi. Sekoita muut aineet keskenään, lisää lopuksi jäähtynyt broileri.

Kostutus

maitoa

Kuorrutus

200 g ruohosipulituorejuustoa

50 g ranskankermaa

Koristelu

kirsikkatomaatteja

fetajuustoa

kurkkua

broilerileikkelettä

Leikkaa leivistä reunat pois. Lado tarjoiluvadille 4 palaa paahtoleipää 'neliöksi'. Kostuta ja levitä päälle täytettä. Jatka samoin kunnes voileipäkakussa on 4 kerrosta leipää.

Peitä kakku kelmulla ja laita kylmään yöksi.

Levitä pinnalle ranskankermalla notkistettua tuorejuustoa ja koristele.