Isovanhemmat tulivat juhlistamaan kesäloman alkamista meille, niinpä tein tälläistä suolaista syötävää. Alkuperäisen ohjeen löysin Leivontablogi Murupullasta, kiitoksia sinne! :-) Anteeks nää mun koristelut, kyllä mä vielä opin. Tää oli vähän tyyliin 'heitetään koristeet päälle'. :D
16 palaa paahtoleipää
Täyte
400 g hunajamarinoituja broilerisuikaleita
100 g ruohosipulituorejuustoa
100 g kermaviiliä
100 g raejuustoa
vajaa 1 rkl sitruunamehutiivistettä
mustapippuria
Paista broilerisuikaleet kypsiksi. Sekoita muut aineet keskenään, lisää lopuksi jäähtynyt broileri.
Kostutus
maitoa
Kuorrutus
200 g ruohosipulituorejuustoa
50 g ranskankermaa
Koristelu
kirsikkatomaatteja
fetajuustoa
kurkkua
broilerileikkelettä
Leikkaa leivistä reunat pois. Lado tarjoiluvadille 4 palaa paahtoleipää 'neliöksi'. Kostuta ja levitä päälle täytettä. Jatka samoin kunnes voileipäkakussa on 4 kerrosta leipää.
Peitä kakku kelmulla ja laita kylmään yöksi.
Levitä pinnalle ranskankermalla notkistettua tuorejuustoa ja koristele.
Kommentit