Heheh, arvatkaapas mistä ohje? No Kirsin keittiöstä tietenkin. Minkäs teet kun kaikki ohjeet siellä on niin loistavia että pakko päästä kokeilemaan ja tähän mennessä kyllä kaikki onnistuneetkin mainiosti. Nääkin oli aivan mainioita, suosittelen muillekin :p Lisäsin taikinaan vähän ruisjauhoja, muuten ihan Kirsin ohjeella tehtyä. Noita ruisjauhoja ois kyllä enempikin voinu laittaa, ens kerralla sitte.

5 dl maitoa

3 munaa

½ dl ruisjauhoja

2 ½ dl vehnäjauhoja

150 g pinaattia sulatettuna

2 raastettua porkkanaa

1 tl suolaa

½ tl muskottia

½ dl öljyä

Sekoita maito ja munat. Lisää jauhot, pinaatti, porkkanaraaste, mausteet ja lopuksi öljy. Paista paksuhkoja lettusia.