Äiti vihjasi että jos tekisin raparperikiisseliä välipalaksi. Ja teinhän minä. Nappasin ohjeen netistä, lisäsin alkuperäiseen vain vähän kanelin määrää. On hyvää :)

5 dl vettä

5 dl raparperinpaloja

n. 3/4 dl sokeria

vajaa tl kanelia

3 ½ rkl perunajauhoja

½ dl vettä

Pinnalle

sokeria

Mittaa vesi, raparperit, sokeri ja kaneli kattilaan. Anna kiehua noin 10 minuuttia, kunnes raparperit hiukan hajoavat. Vedä kattila pois levyltä. Sekoita perunajauhot ja kylmä vesi keskenään ja lisää seos kattilaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Laita kattila uudelleen liedelle ja anna kiisselin kiehahtaa nopeasti sekoittamatta. Kaada tarjoilukulhoon ja ripottele pinnalle sokeria, ettei kiisseliin tule kuorta. Jäähdytä.