Tälläisen ohjeen löysin Nooralta. Kiitoksia hurjasti, on kyllä hyvä ohje ja suosittelen. En olekaan ennen tofusta mitään tehnyt, mutta nyt kun jätän punaisen lihan pois ruokavaliosta niin vois tehdä erilaisia tofu- ja soikasuikale- ruokia useimmin. Itse söin tätä perunamuusin kanssa, mutta esim. pasta ja riisi ovat varmasti hyviä lisäkkeitä. Ohje tässä ihan hieman mukailtuna:

1 rkl rypsiöljyä
1 pkt (250 g) yrttimaustettua kiinteää tofua
½ rkl soijakastiketta
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 prk tomaattimurskaa
2 rkl ketsuppia
2 tl oreganoa
½ tl mustapippuria

Valuta tofusta suolavesi pois ja leikkaa se kuutioiksi. Paista tofukuutiot öljyssä pannulla, niin että ne saavat vähän väriä. Siirrä kuutiot toiseen astiaan ja sekoita niihin soijakastike. Laita nyt silputut sipuli ja valkosipulinkynnet paistinpannulle ja kuullota niitä hetki. Lisää tomaattimurska ja mausta. Anna kiehua hetki kannen alla. Lisää tofukuutiot ja hauduta vielä vähän aikaa.