Toinen kokeilu kirjasta kodin keittokirjat, 200 suklaaunelmaa. Ja täytyy sanoo, et tää on sit ihan syntisen makeaa ja ihanaa. En tiiä oonko koskaan syöny mitään tän vertasta... ♥ Pidin ite uunissa reilun tunnin, ohjeessa lukee 50min.


 

Suklaa-juustokakku

225 g digestivekeksejä murennettuna

65 g voita sulatettuna

225 g tummaa suklaata

225 g valkosuklaata

350 g tuorejuustoa

500 g rahkaa

2 dl sokeria

3 munaa

Vuoraa leivinpaperilla halkaisijaltaan 23 cm:n kokoinen irtopohjavuoka. Sekoita murennetut keksit ja voisula ja painele seos vuoan pohjalle.

Sulata suklaat kiehuvan vesikattilan päällä omissa kulhoissaan.

Pyöräytä tuorejuusto, rahka, sokeri ja munat monitoimikoneessa tasaiseksi. Kaada puolet seoksesta sulatetun tumman suklaan ja puolet valkosuklaan sekaan. Sekoita tasaiseksi. Lusikoi puolet valkosuklaaseoksesta keksipohjan päälle vuokaan, kaada päälle tumma suklaaseos ja lopuksi loput valkosuklaaseoksesta. Pyörittele varrastikulla kerroksia, niin että saat marmorikuvioisen pinnan. Paista kakkua 160 asteessa 50 minuuttia tai kunnes se on hieman kohonnut ja tuntuu kosketettaessa kiinteältä. Anna jäähtyä ja siirrä sitten kylmään.