Tästä kakusta en muista muuta kuin että tein sen joskus elokuussa, se oli ihan ylisuperhyvää ja laitoin vahingossa puolet enemmän tuorejuustoa mitä oli tarkoitus :''D Tein siiis tästä alkuperäisestä ohjeesta puolikkaan, mut sit tuorejuustoa laitoin koko 200g vaikka ois pitäny 100g laittaa. Mut oli se hyvää silti! Ohjeen nappasin täältä!

PÄTKIS-SUKLAAJUUSTOKAKKU

POHJA:
1 pkt 175g dominoja (itse jouduin hieman lisäämään)
noin 50-75g sulatettua margariinia

TÄYTE:
2oo g maitosuklaata
5 pätkistä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl vaniljasokeria
2 munankeltuaista
2 munanvalkuaista + 1 rkl sokeria
2 1/2 dl flora vispiä
5 liivatetta + 2 rkl kiehuvan kuumaa vettä

Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Hienonna keksit. sulata margariini ja sekoita joukkoon keksimurut. Painele seos vuoan pohjalle. Laita liivatelehdet runsaaseen kylmään veteen likoamaan. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa sulaksi. Raasta Pätkikset muruksi.

Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Vatkaa kermavaahto vaahdoksi. Sekoita tuorejuustoon sulatettu suklaa, pätkismurut, vaniljasokeri ja keltuaiset. Sulata liivatteet kiehuvan kuuman veteen. Valuta ohkaisena nauhana tuorejuusto suklaaseokseen koko ajan sekoittaen. Lisää kermavaahto ja valkuaisvaahto. Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Irrota kakku vuoasta ja koristele miten tykkäät.