Ihan tavallisia pullia leivoin. Tästä taikinasta sain 36 pullaa. Siinä ku ne leipoo ni näyttää iha säälittävän pieniltä, mut kyl ne sentää kummiski kohos ja hyviä tuli. Kolme pellillistä siis paistoin, yhteen pellilliseen laitoin mantelilastuja raesokerin sijasta. Hyvin onnistui nekin. :]

5 dl maitoa

2 pss kuivahiivaa

2 tl suolaa

1 ½ dl sokeria

1 rkl hienonnettua kardemummaa

1½ dl rusinoita

vehnäjauhoja niin paljon, että taikinasta tulee sopivaa

150g leivontamargariinia

(raesokeria tai mantelilastuja)

Kuumenna maito hieman kädenlämpöä kuumemmaksi ja sekoita maidon joukkoon suola, sokeri, rusinat ja kardemumma. Sekoita kuivahiiva osaan jauhoista ja sekoita jauhoseos taikinanesteeseen. Lisää jauhoja ja alusta taikinaa kädellä tai koneella. Lisää alustamisen loppuvaiheessa pehmennetty margariini ja jauhoja sen verran, että taikina on sopivaa leivottavaksi. Pikkupullataikina saa olla melkoisen pehmeää.

Kohota taikinaa peitettynä vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi. Leivo siitä pullia ja pane ne leivinpaperin päälle uunipellille kohoamaan. Peitä leivonnaiset leivinliinalla. Voitele kohonneet pullat kananmunalla ja ripottele pinnalle esim. raesokeria tai mantelilastuja.

Paista 225 asteessa 8-10 minuuttia pullien koosta riippuen.