Jouluaattona kuuluu herätä 7 keittelemään riisipuuroa.. Ja sitten kahdeksalta päästään perheen voimin nauttimaan siitä kanelilla ja sokerilla. Manteli kuuluu mukaan ehdottomasti! Tänä Jouluna äiti sai sen :) Tämän puuron ohje on yläasteen kotitaloudenkirjastani, Hyvää Pataa.

Kanelia ja sokeria kuuluu sitten olla reilusti (:

Riisipuuro

3 dl vettä

7 dl maitoa

1½ dl puuroriisiä

3/4 tl suolaa

1. Kiehauta vesi. Lisää suurimot joukkoon ja sekoita puuhaarukalla, kunnes vesi on imeytynyt riisiin.

2. Lisää maito ja sekoita puuroa. Sekoittele puuroa koko ajan (itse tein kerroskattilassa, jossa ei ihan tarvitse koko ajan sekoitella kun ei pala niin helposti pohjaan) kunnes se on valmista. Tässä menee ehkä n. 40 minuuttia?

5. Lisää suola ja manteli.