Jouluaaton kahvipöytään kuuluuu joulutortut. Meillä ne tehdään aina valmiista torttutaikinasta, oisko sitä Myllyn Paras-taikina... Mummolassa saadaan sitten itsetehtyjä. Molemmat on mun mielestä omalla tavallaan hyviä, mitä itse tykkäätte?

Nää ei tosiaan oo vaikeita. Elikkä semmonen torttutaikina levy leikataan puoliksi keskeltä. Sitte niitten neliöitten kulmiin tehään muutaman sentin pituset viillot vaikka taikinapyörällä. Sitte joka toinen taitetaan keskelle ja painetaan (tässä voi käyttää vedessä kostutettuja sormia esim avuksi. Sitte vaan reeilusti luumuhilloa siihen, halutessa voi voidella kananmunalla, mutta pitää varoa ettei voitele noita lehtiä yhteen - sitten ei pääse kohoamaan. Ja paistetaan 225 asteessa n. 15 minuuttia. Namskis.