Tein jälleen suolaisia muffineita, Myllyn Paras suolaisten muffinien perusohjetta muokkailemalla. Tälläisiä niistä tuli. Hyviä, sekä lämpiminä, että kylminä. Ulkonäkökin hieman parempi kuin viimeksi, ehkä.

2 dl vehnäjauhoja

1 dl ruisjauhoja

1 dl kaurahiutaleita

2 tl leivinjauhetta

½ tl paprikajauhetta

1 tl aromisuolaa

1 rkl pizzamaustetta

100 g paloiteltua kalkkunaleikettä

n. 1 dl juustoraastetta

tomaatti kuutioituna

2 pientä maustekurkkua kuutioituna

2 dl kermamaitoa

2 kananmunaa

½ ruokaöljyä

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet sekaan. Lusikoi taikina muffinssivuokiin tai muffinssipellille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.