Tein jälleen suolaisia muffineita, Myllyn Paras suolaisten muffinien perusohjetta muokkailemalla. Tälläisiä niistä tuli. Hyviä, sekä lämpiminä, että kylminä. Ulkonäkökin hieman parempi kuin viimeksi, ehkä.
2 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
½ tl paprikajauhetta
1 tl aromisuolaa
1 rkl pizzamaustetta
100 g paloiteltua kalkkunaleikettä
n. 1 dl juustoraastetta
tomaatti kuutioituna
2 pientä maustekurkkua kuutioituna
2 dl kermamaitoa
2 kananmunaa
½ ruokaöljyä
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet sekaan. Lusikoi taikina muffinssivuokiin tai muffinssipellille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.
Kommentit