Hmmm, suklaan ystävälle! Ohje Myllyn paras nettisivuilta. Kuorrutuksen tein vaan puoltoistakertasena ja koristelun suorittivat marianne suklaarakeet. Tässä tulee ohje sellaisena kuin itse sen tein. Anteeks toi kuva, siinä noita reunapaloja vaan ku jätin niitä sulamaan ja pakastin parhaimpia... :)

2 kananmunaa

2 dl sokeria

4 ½ dl erikoisvehnäjauhoja (puolikarkeet kyllä käy myös vallan mainiosti)

2 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

1 ½ dl maitoa

1 ½ dl voi- tai margariinisulaa

Päälle

3/4 dl kuumaa vahvaa kahvia

3/4 dl kuumaa voisulaa

6 dl tomusokeria

2 rkl kaakaojauhetta (kuuluis laittaa kolme, mutta unohdin, ihan hyvää näin ainakin)

Pinnalle

marianne suklaarakeita

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe ja vaniljasokeri vehnäjauhoihin ja sekoita jauhoseos vuorotellen maidon ja sulan jäähtyneen rasvan kanssa taikinaan. Kaada taikina reunalliselle uunipellille voidellun leivinpaperin päälle (oho unohdin voidellakin, no kyllä se silti irtosi ;D), levitä tasaiseksi. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Sekoita täytteen aineet tasaiseksi ja levitä lämpimälle torttupohjalle kuorrutteeksi, ripottele pinnalle heti suklaarakeita.

Leikkaa jäähtyneenä terävällä veitsellä haluamasi kokoisiksi paloiksi.