Tälläisiä tein noiden täytettyjen patonkien seuraksi silloin. Yritin tapella tuon pikkuleipämuotin kanssa, mutta lopulta meni hermot ku taikina ei meinannu tulla läpi ja sit lättäsin tommosia kekoja pellille, heheh. Mut hyviä nää on, oikeestaan tosi hyviä, ja hienojakin näistä sais, jos ois sitä kärsivällisyyttä hitusen enemmän.

120 g margariinia

225 g juustoraastetta

3,5 dl vehnäjauhoja

½ tl suolaa

1/4 tl kuivattua oreganoa

1/4 tl kuivattua basilikaa

ripaus rouhittua mustapippuria

Sekoita pehmeä voi ja juustoraaste kulhossa. Lisää vehnäjauhot ja mausteet ja sekoita taikina tasaiseksi. Tee taikinasta pursottimen pituisia pötköjä. Täytä pursotin taikinapötköillä ja tee keksit pursottimen ohjeen mukaan. Paista keksejä 175 asteessa 10-15 minuuttia. Tarjoile keksit joko lämpiminä tai jäähtyneinä.