Sunnuntaipäivän ateria. Tota kanaa oltii joskus tehty koulussa, en oo varma oonko kotonaki ennen tehny. Mut hyvää tää oli. Ja tota, on tossa salaatissa salaattiakin.. Mut minimaalisen vähän ku tein eilen salaattii ja tänää lisäilin sihe muita aineita, mut salaattia meil ei enää ollut niinniin.. Mut siin on siis omenaa, appelsiinia, jäävuorisalaattia ja tomaattia. Ja päällä tollasta mummin tekemää salaatinkastiketta, täydellistä ♥

Maissibroileri

3 kpl broilerin rintaleikettä

1 dl juustoraastetta

1½ dl maissihiutaleita

1 rkl öljyä

½ rkl ketsuppia

½ rkl sinappia

½ tl paprikajauhetta

½ tl currya

½ tl sitruunapippuria

½ rkl soijakastiketta

1 tl timjamia

Leikkaa rintaleikkeet kahtia ja laita voideltuun uunivuokaan (ei päällekkäin). Sekoita keskenään hienonnetut maissihiutaleet ja juustoraaste ja toisessa astiassa loput aineet. Levitä mausteseos broilerinpaloille ja ripottele keskenään sekoitetut maissihiutaleet ja juustoraaste niiden pinnalle. Kaada päälle vielä ½ dl vettä. Paista 200 asteisessa uunissa n. 35 minuuttia.