Unelmatortun pohja + kermavaahtoa ja säilykepersikanpaloja = ♥

Persikkakääretorttu

4 kananmunaa

1½ dll sokeria

1 rkl vehnäjauhoja

1 dl perunajauhoja

2 rkl kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta

Täyte

2 dl kuohukermaa

sokeria ja vaniliinisokeria

säilykepersikkaa kuutioituna

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi munasokerivaahdon joukkoon. Sekoita varovaisesti tasaiseksi. Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle ja paista 225 asteisen uunin keskitasossa noin 6 minuuttia. Ripottele pellin mittaiselle leivinpaperille vähän sokeria ja kumoa torttu siihen. Irrota alustana ollut leivinpaperi ja anna jäähtyä. Vatkaa kermavaahdoksi ja mausta sokereilla. Levitä kermavaahto torttupohjan päälle ja ripottele persikankuutiot. Kääri torttu rullalle ja jätä saumakohta alas piiloon.