Se on sit viimeinkin JOULULOMA! <3 Tätä on odotettu ja enempää en vois olla loman tarpeessa oikeesti! Jos nyt lomalla ehtis tekemään kivoja asioita, joita ei tavallisesti oikeen ehdi.. leipominenkin kuuluu näihin, vaikka kyllä aina leipomaan vähän ehtii 8) Hyvää lomaa ja iloista Joulun odotusta kaikille! Koitetaan nyt rentoutua oikein kunnolla!

Viikonlopulla mietin aika kauan että mitäs leipois, päädyin tälläiseen (oli muuten hyvää.. ainut huono puoli että kuorrutus oli aika kovaa ja vähän hankalahko leikata siksi tämä):

Jouluhalko

Pohja

4 munaa

1½ dl sokeria

1 dl perunajauhoja

½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta

2 tl leivinjauhetta

Täyte

1 dl vispikermaa

100 g maitorahkaa

100 g Marabou appelsiinikrokanttisuklaata sulatettuna

1 tl vaniljasokeria

1 tl hyvin pestyn appelsiinin hienoksi raastettua kuorta

Pinnalle

200 g Marabou appelsiinikrokanttisuklaata

1 rkl voita

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi seuloen munavaahtoon. Kaada tsaikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteisessa uunissa noin 8? minuuttia.

Kumoa levy sokeroidun leivinpaperin päälle tasaiselle alustalle. Poista paperi ja levitä pinnalle täytettä (jonka kaikki aineet on sekoitettu keskenään). Kääri rullaksi.

Sulata suklaa ja voi mikroaaltouunissa. Levitä seos kääretortun päälle ja koristele.