Tälläisiä tein lauantaina iltapalaksi ja tein myös itse pohjat. Pohjien ohjeen löysin täältä, mutta jouduin muuttamaan sitä niin että korvasin maissijauhot vehnäjauhoilla, kun niitä meiltä ei löytynyt... Pohjista tuli ehkä vähän kovia tai vaikeasti käärettäviä, jonka kyllä huomaa ulkonäöstä. Ehkä ne maissijauhot ois auttanut tässä pulmassa. Eihän tortillapohjia oikeesti pelkkään vehnäjauhoon kuulu tehdä. Mutta tässä ohje tulee kuitenkin sellaisena kuin itse sen tein :)

Tortillapohjat

2½ dl vehnäjauhoja

1/4 tl suolaa

1/2 tl leivinjauhetta

1 dl vettä

1/2 rkl öljyä

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kädenlämpöinen vesi ja öljy. Sekoita ja vaivaa taikina tasaiseksi. Jaa taikina 4 osaan. Kauli niistä ohuita, pyöreitä leipäsiä. Paista jokainen leipänen molemmin puolin paistinpannulla ilman rasvaa, kunnes se on 'kuiva' ja siihen ilmestyy pieniä, ruskeita pilkkuja. Peitä kypsät tortillat liinalla.

--

Täytteenä mulla oli ainakin salaattia, 150g maustamattomia broilerinsuikaleita pannulla kypsettyinä, mausteita (en nyt muista mitä - ainakin valkosipulia ja currya), maustekurkkua.. Mut jokainen voi täyttää oman makunsa mukaan.

Käärin rullalle ja leikkasin kahtia wrapeiksi.