Tälläistä ateriaa nautittiin eilen. Sanoisin että mahtavaa. Broilerkastike ei tässä nyt ehkä pääse oikeuksiinsa kun ei ole niin värikästä, mutta maku oli kyllä sitäkin parempi. Suosittelen. :)

Pippurinen ananasbroileri (Nappasin ohjeen Cebicin keittiöstä ja muokkailin sitä, tässä ohje sellaisena kuin itsetein. Kiitos Cebicille ohjeesta!)

~400g broilerin suikaleita

1 sipuli

1 prk ananaspaloja

1 prk ruokakermaa

3 rkl Creme Bonjour Cuisine pippurisekoitusta

curryä

paprikajauhetta

sipulijauhetta

vettä tarvittaessa

Paista broilerin suikaleet öljyssä ja lisää hienonnettu sipuli ja anna kuulottua. Lisää ananaspalat, ruokakerma ja pippurisekoitus. Mausta makusi mukaan. Curryn on tarkoitus lähinnä tuoda väriä, ei hirveästi makua. Hauduta miedolla lämmillä jonkin aikaa (esim. 5-10 minuuttia). Lisää vettä tarvittaessa.

 

Salaatissa on valkokaalia, appelsiinia ja porkkanaa.